Ryhmiin ilmoittautuminen Suomisportin kautta                                                          Ilmoittautumiset kevät 2024

 

 

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse harjunwoima(a)gmail.com 

tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta! 

Kevään 2024 ilmoittautuminen on avattu! 

Ilmoittautumiset kevät 2024

Suurimassa osassa ryhmiä on tilaa, mutta kannattaa olla nopea, suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti! 

Seurassamme ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle samaan ryhmään samalla kertaa. Laskutus tapahtuu 2 kertaa vuodessa syyskuussa ja tammikuussa Suomisportin kautta. Myös laskut tulevat ainoastaan Suomisportiin, joten seuraattehan aktiivisesti viestejä/ilmoituksia Suomisportissa.

Mikäli kuitenkin joudutte syystä tai toisesta päättämään harjoittelun syyskauteen, siitä tulee ilmoittaa seuraan pikimmiten, jotta voimme vapauttaa kevätkaudelle paikkoja niitä haluaville. Ilmoitukset osoitteeseen harjunwoima(a)gmail.com

 

Kevätkausi alkaa 8.1.23 ja jatkuu 28.4.2024 saakka. 

Talvilomaa vietämme seurassa viikolla 9, tuolloin ei ole harjoituksia, ellei ryhmässä ole toisin sovittu. 

 

 

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista @harjunwoima!

Seuran toiminta-ajatus:

Harjun Woima tarjoaa laadukasta paini- ja painonnostovalmennusta sekä taito- ja voimailuharjoittelua lapsille, nuorille ja aikuisille Jyväskylässä. Toiminnan tavoitteena on perheiden liikunta-aktiivisuuden lisääminen, yksilön liikunnallisten valmiuksien kokonaisvaltainen kehittyminen sekä yksilön kiinnostuksen mukaisesti kilpaurheilussa menestyminen.

Seuramme arvot ovat:

laadukkuus

jatkuva kehittyminen

yksilön arvostaminen
 

Visio 2025:

Harjun Woima Jyväskylä on menestyvä edelläkävijäseura


Strategiset tavoitteet:

Vuonna 2025 Harjun Woima on edelleen merkittävä toimija Jyväskylän seurakartalla ja painin ja painonnoston valtakunnallisella kentällä. Seuran toimintaa pidetään yleisesti laadukkaana ja yhteistyötahot kokevat saavansa täyden vastineen. Seuralla on edelleen Tähtiseura-arvo.  Seuralla on 500 aktiivista, painia, painonnostoa ja niihin liittyvää liikuntaa harrastavaa jäsentä, kansallisesti ja kansainvälisesti menestyviä oman seuran kasvattamia kilpaurheilijoita, omassa hallinnassa oleva liikuntatila, päätoiminen toiminnanjohtaja, osa-aikaisia valmentajia ja ohjaajia sekä hyvä taloudellinen tilanne.

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisää Tähtiseuroista

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Vilkaise myös Tähtiseura-sivu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Toimintaamme tukemassa: