Tärkeitä huomioitavia asioita jäsenille alkaen viikko 49!

29.11.2020

Ryhmien alkamisajat alkaen viikko 49!
Ryhmien alkamisajat alkaen viikko 49!

Tervehdys Harjun Woimalta, seurakirje 11/2020

Syksy kääntyy hiljalleen talveksi ja on aika jälleen viestiä jäsenillemme muutamia asioita. Joukkoon mahtuu tärkeitä terveys- ja turvallisuusasioita sekä joululahjavinkkejä! 
Syyskausi päättyy viikkoon 51, sunnuntaina 20.12. on viimeiset treenit ennen joulutaukoa. Kevätkausi alkaa 11.1.2021. 
Seuramme perinteiset päättäjäiset syyskaudelle jouduimme perumaan, mutta vietetään viikolla 51 kaikissa ryhmissä omia päättäreitä ja voi olla että jotain yllätystäkin on luvassa! 

Koronatilanne
Jyväskylän kaupungin asettamien rajoituksien vuoksi, viikon 49 alusta meillä on pieniä muutoksia ryhmätoiminnassa. 
Lasten ryhmät kokoontuvat normaalisti. Alla huomioitavat asiat lasten ryhmiin liittyen. 
1.    Joudumme hieman lyhentämään ryhmien harjoitusaikojen pituuksia, 60 minuutista 50 minuuttiin. Tiistain nallepaini 2 Woimanpesällä alkaa siis klo 17.00 ja loppuu 17.50. Tiistain nassikkapaini 1 (Woimanpesällä) alkaa klo 18.10 ja loppuu klo 19.00. Oheisesta kuvasta voit tarkastaa oman lapsesi ryhmän tarkan alkamisajan. Tällä tavoin ryhmiä porrastamalla vältämme ryhmien välisiä kontakteja mahdollisimman tehokkaasti.  
2.    Suihkumme ja pukuhuoneemme ovat pääsääntöisesti pois käytöstä viikolta 49 alkaen. Ryhmiin siis tullaan valmiiksi liikuntavaatteisiin pukeutuneena ja lähdetään myös samoissa vaatteissa pois, vaatteet vaihdetaan ja suihkussa käydään kotona. 
3.    Woimanpesälle saavutaan mahdollisimman lähellä oman ryhmän alkamisaikaa. 
4.    Ryhmät joissa lapsi harrastaa ilman vanhempaa ovat ryhmiä joissa lapsi harrastaa ilman vanhempaa. Eli vanhempia joudumme pyytämään poistumaan Woimanpesältä nyt koronatilanteen ollessa nykyisenlainen. Jos lapsi tarvitsee apua varusteiden kanssa, voi häntä avustaa pikaisesti eteistiloissa esim. tossujen kanssa. 
5.    Suosittelemme kasvomaskin käyttöä jos käyt Woimanpesän tiloissa. Liikuntaa harrastaessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää. 
Aikuisten ryhmät
1.    Aikuisten ryhmissä suurin sallittu osallistujamäärä on 6 henkeä (+valmentaja). Tämä koskee sekä paini- että punttipuolta. 
2.    Salia käyttävät henkilöt ovat velvollisia noudattamaan tätä ohjeistusta, tarvittaessa henkilöitä voidaan poistaa tiloista jos henkilömäärät ylittyvät tiloissa. Huom
Muistakaa että treenaamaan tullaan ainoastaan täysin infektio-oireettomana! 

Joululahjavinkkejä! 
Loistava, liikuttava lahja lapselle, kummilapselle, naapurille tai mummolle on Harjun Woiman -lahjakortti!  Meillä on ryhmiä vauvasta vaariin ja uusia ryhmiä ideoimme jatkuvasti! Lahjakortista lisätietoa tulossa seuran sivuille lähiaikoina (www.harjunwoima.fi )
Harjun Woima seuravaatteet on tilattavissa osoitteesta https://harjunwoima.seurashop.fi/ . Seuravaatevalikoimaa on lisätty syksyn aikana ja vaatteita on verkkahousuista toppatakkiin. Tämäkin oiva lahjavinkki pukinkonttiin! 

Kevään 2021 ryhmiin ilmoittautuminen
Kevään 2021 ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa joulukuun puolen välin jälkeen. Tuttuun tapaan syksyllä ryhmissä harrastaneet siirtyvät automaattisesti kevätkaudelle, mikäli emme saa ilmoitusta harrastuksen lopettamisesta. Ilmoitus lopettamisesta tulee tehdä 31.12.2020 mennessä, tämän jälkeen siirtyminen on sitova. Edelleen uudet aloittavat harrastajat voivat kokeilla lajia 1-2 kertaa ennen sitoutumista. Lopettamisen voi tehdä yhteydenottolomakkeen kautta (seuran nettisivuilla) tai sähköpostitse harjunwoima(a)gmail.com . 

Harjun Woiman syyskokous 25.11.2020
Syyskokouksessa saimme koko joukon uusia jäseniä hallitukseen. Haikein mielin sanoimme kiitokset hallituksen jättäville jäsenille: Kai Koivuselle, Kalle Vaaraniemelle sekä Pasi Sarkkiselle. Pasi valittiin seuran perustajajäsenenä ja pitkäaikaisena hallitustoimijana Harjun Woima Jyväskylä Ry:n ensimmäiseksi kunniajäseneksi! 
Harjun Woima Jyväskylän syyskokous 2020 päätti laskea jäsenmaksua vuodelle 2021, ollen nyt 10€/jäsen/vuosi. Toivomme, että mahdollisimma moni liittyy seuramme jäseneksi ja voi näin vaikuttaa oman seuran asioihin! 


Odotukset vuodelle 2021 seuratoiminnan osalta on kovat. Koko seuran ja myös hallituksen toimintaa tulemme kehittämään edelleen, toivome että pystymme toiminnallamme vahvistamaan seuran näkyvyyttä sekä edelleen pitämään kiinni erinomaisista olosuhteistamme. Woimanpesä on Harjun Woiman sydän ja yritetään yhdessä kehittää toimintaa jotta voimme edelleen omissa tiloissa toimia Woimakkaana seurana! 


Oikein mukavaa joulun odotusta kaikkiin koteihin toivottelee 
Harjun Woima Jyväskylä hallitus