Petra Riutta-aho valittiin yksimielisesti jatkamaan HWJ:n puheenjohtajana

23.11.2021

Harjun Woiman syyskokouksessa 22.11. jäsenistö valitsi yksimielisesti Petra Riutta-ahon jatkamaan hallituksen puheenjohtajana kauden 2022. Petra on aktiivinen, osaava ja helposti lähestyttävä luottamusjohtaja jonka sydämen asiana on mahdollistaa Harjun Woiman laadukas liikunta- ja urheiluharrastus lapsille, nuorille ja aikuisille. Jäsenistö onnittelee Petraa valinnasta.

Muut hallitukseen valitut jäsenet: Jorma Pallari, Krista Rajahalme, Laura Härkönen, Marko Maja, Mika Rantonen ja Toni Puurunen

Vuosikokous päätti myöntää pitkäaikaiselle Harjun Woiman valmentajalle, toimijalle ja nykyiselle hallituksen jäsenelle Mika Rantoselle seuran kunniajäsenyyden. Harjun Woima Jyväskylässä on nyt kaksi kutsuttua kunniajäsentä. Ensimmäinen kunniajäsen on Pasi Sarkkinen. Mika Rantonen on osaava, suunnitelmallinen ja tehokas seuratoimija. Hän on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä seuraa kaikkien HWJ:n toimintavuosien aikana.

Vuosikokous hyväksyi hallituksen esittelemän toiminta- ja taloussuunnitelman. Seuran jäsenmaksu pysyi ennallaan ja edelleenkään seura ei peri liittymismaksua uusilta jäseniltään. Budjetti on rakennettu siten, että myös toimintamaksut tulevat pysymään vuoden 2021 tasolla.  Toimintasuunnitelman mukaisesti seura lähtee tavoittelemaan Tähtiseura-arvoa myös painonnoston aikuisliikunnan osa-alueelle. Kehitystyön tavoitteena on, että seura saa aikuisliikunnan Tähtiseura-arvon viimeistään vuonna 2023. Vuoden 2022 tavoitteena on lisäksi kasvattaa seuran jäsenmäärä 360 jäseneen.   

Toimintasuunnitelmaan voi tutustua tästä