Joulujuhlassa palkittiin vuoden harjoittelijat ja seuratoimija

14.12.2021

Harjun Woiman joulujuhlassa Woimanpesä täyttyi seuran jäsenistä ja heidän perheistään. Perinteisesti juhlassa palkittiin vuoden harjoittelijoita ja seuratoimija.

Vuoden harjoittelijat ovat innokkaita ja ahkeria harjoittelijoita. Heillä on vahva halu kehittyä ja he ovat ystävällisiä muita harjoitusryhmäläisiä kohtaan.

Vuoden 2021 harjoittelijat ovat:

Petteri Häkkinen
Okko Manninen
Eetu Mähönen
Otso Mäkelä
Inka Rautiainen
Jaakko Sarkaranta

Vuoden  2021 seuratoimija on

Kai Koivunen 
Kai on jo pitkään toiminut seurassamme valmentajana. Hän on viettänyt todella monet viikonloput lasten ja nuorten tukena kilpailureissuissa. Valmentajan ja huoltajan tehtävät ovat siis tuttuja niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kisoissa. Kai on toiminut myös seuramme hallituksessa useamman vuoden ja seuratalkoissa hän on myös tuttu näky. Kiitos Kai lasten, nuorten  ja aikuisten harrastamisen mahdollistamisesta.

 

Vuoden painija, painonnostaja ja valmentaja julkistetaan seuramme urheilijoiden mitalikahveilla 22.12. Seuramme urheilijat ovat tänä vuonna voittaneet peräti 17 SM-mitalia ja yhden EM-mitalin. 

Harjun Woiman hallitus haluaa kiittää kaikkia seuran jäseniä kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille.