Lasten ryhmät

HUOM! Kausi tarkoittaa syyskautta (syyskuu-joulukuu) TAI kevätkautta (tammikuu-huhtikuu). 

Käynnissä olevan koronatilanteen vuoksi Harjun Woima Jyväskylä ry tarkastelee  jäsenen harrastusmaksuja kuukausi kerrallaan ja tilanteen muuttuessa harrastusmaksuja palautetaan mikäli toiminta keskeytyy hallituksen/lajiliiton päätöksellä tai suosituksesta. Jo alkanut kuukausi laskutetaan,  esim. 15.10. keskeytys, laskutus keskeytyy lokakuun alusta. Eli kuluva kuukausi laskutetaan harrastuksesta. Laskut maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivänä ja maksut palautetaan ilmoitetulle tilille mikäli toiminta keskeytyy. 

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää seurasta tai ryhmistä ota yhteyttä 
harjunwoima(a)gmail.com. 

 

Harjun Woima Jyväskylä ry tarjoaa monipuolisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille lapsille alkaen 0-3 -vuotiaiden Woimanpateista ja Perhetemppuryhmästä 8-15 -vuotiaiden painikouluihin ja edelleen kilparyhmiin. Valittavana on ryhmiä, joissa harrastetaan yhdessä huoltajan kanssa tai kokeillaan siipiä ilman vanhempaa. Tutustukaa yhdessä ryhmiin ja löytäkää sopivin ryhmä laajasta tarjonnasta.

Syksyn laskut syntyvät ryhmään ilmoittautuessa. Mikäli lapsi vaihtaa ryhmää tai haluatte perua osallistumisen, tulee siitä ilmoittaa 30.1. mennessä harjunwoima(at)gmail.com, jotta voimme vapauttaa paikan ryhmästä. Tarkistathan, että lasku saapuu sähköpostiisi. Jos laskua ei löydy sähköpostistasi, niin tarkista Roskapostit. Jos laskua ei löydy roskapostistakaan, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen: laskutus.harjunwoima@gmail.com. 

Harjoituksissa voi käydä 2 kertaa tutustumassa/kokeilemassa. Jos harrastus ei olekaan mieleinen, niin
laitathan sähköpostia osoitteeseen: laskutus.harjunwoima@gmail.com. Tällöin poistamme harrastajan
tapahtumasta ja poistamme myös laskun. Tällöin lasku ei jää ”kummittelemaan” meidän järjestelmiin.

Jäsenmaksu maksetaan yhden kerran / kalenterivuosi! Kun lapsi harrastaa yhdessä vanhemman kanssa, suosittelemme myös vanhemman liittymistä seuran jäseneksi, se ei kuitenkaan ole pakollista. Kannustamme liittymään seuran jäseneksi, näin pääset vaikuttamaan seuran toimintaan! 

Minimiryhmäkoko on 10 osallistujaa, tämän pienempiä ryhmiä emme järjestä. Kaikki ilmoitetut ryhmät kuitenkin aloittavat viikolla 35 teemme päätöksen ryhmän jatkumisesta syys-lokakuun aikana. Harjun Woima Jyväskylällä on myös oikeus yhdistää ryhmiä kauden aikana tarvittaessa, tällöin halukkuuttaa ryhmän vaihtamiseen kysytään vanhemmilta. 

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta: https://hwj.myclub.fi/