Lasten ryhmät

HUOM! Kausi tarkoittaa syyskautta (syyskuu-joulukuu) TAI kevätkautta (tammikuu-huhtikuu). 

Harjun Woima Jyväskylä ry tarjoaa monipuolisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille lapsille alkaen 0-3 -vuotiaiden Woimanpateista ja Perhetemppuryhmästä 8-15 -vuotiaiden painikouluihin ja edelleen kilparyhmiin. Valittavana on ryhmiä, joissa harrastetaan yhdessä huoltajan kanssa tai kokeillaan siipiä ilman vanhempaa. Tutustukaa yhdessä ryhmiin ja löytäkää sopivin ryhmä laajasta tarjonnasta.

Harjoituksissa voi käydä yhden kerran tutustumassa/kokeilemassa. Jos harrastus ei olekaan mieleinen, niin laita sähköpostia osoitteeseen: laskutus.harjunvoima@gmail.com .Tällöin poistamme osallistujan ryhmästä sekä poistamme laskun tai palautamme jo maksetun maksun.

Jäsenmaksu maksetaan yhden kerran / kalenterivuosi! Kun lapsi harrastaa yhdessä vanhemman kanssa, suosittelemme myös vanhemman liittymistä seuran jäseneksi, se ei kuitenkaan ole pakollista. Kannustamme liittymään seuran jäseneksi, näin pääset vaikuttamaan seuran toimintaan! 

Minimiryhmäkoko on 10 osallistujaa, tämän pienempiä ryhmiä emme järjestä. Kaikki ilmoitetut ryhmät kuitenkin aloittavat viikolla 35 teemme päätöksen ryhmän jatkumisesta syys-lokakuun aikana. Harjun Woima Jyväskylällä on myös oikeus yhdistää ryhmiä kauden aikana tarvittaessa, tällöin halukkuuttaa ryhmän vaihtamiseen kysytään vanhemmilta. 

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta

 

 

 

 

Alle 12v lisenssi: Harrastusmaksu sisältää lisenssin alle 12-vuotiaalle harrastajalle. Lisenssit hankitaan ryhmäostona, kun kausi alkaa.