Lasten ryhmät

HUOM! Kausi tarkoittaa syyskautta (syyskuu-joulukuu) TAI kevätkautta (tammikuu-huhtikuu). 

Harjun Woima Jyväskylä ry tarjoaa monipuolisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille lapsille alkaen 1-7 vuotiaiden Perhetempusta 8-15 -vuotiaiden painikouluihin ja edelleen kilparyhmiin. Valittavana on ryhmiä, joissa harrastetaan yhdessä huoltajan kanssa tai kokeillaan siipiä ilman vanhempaa. Tutustukaa yhdessä ryhmiin ja löytäkää sopivin ryhmä laajasta tarjonnasta.

Harjoituksissa voi käydä yhden kerran tutustumassa/kokeilemassa. Jos harrastus ei olekaan mieleinen, niin laita sähköpostia osoitteeseen: laskutus.harjunvoima@gmail.com .Tällöin poistamme osallistujan ryhmästä ja palautamme jo maksetun maksun. Veloitamme peruutuksesta 10€ käsittelykulut. Jos olet valinnut laskuvaihtoehdon Svean-laskutuksessa, tulee lasku maksaa, seura ei pääse poistamaan laskuja Svealta. 

Jäsenmaksu maksetaan yhden kerran / kalenterivuosi! Kun lapsi harrastaa yhdessä vanhemman kanssa, suosittelemme myös vanhemman liittymistä seuran jäseneksi, se ei kuitenkaan ole pakollista. Kannustamme liittymään seuran jäseneksi, näin pääset vaikuttamaan seuran toimintaan! 

Minimiryhmäkoko on 10 osallistujaa, tämän pienempiä ryhmiä emme järjestä. Kaikki ilmoitetut ryhmät kuitenkin aloittavat viikolla 35 teemme päätöksen ryhmän jatkumisesta syys-lokakuun aikana. Harjun Woima Jyväskylällä on myös oikeus yhdistää ryhmiä kauden aikana tarvittaessa, tällöin halukkuuttaa ryhmän vaihtamiseen kysytään vanhemmilta. 

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta

 

 

 

 

Alle 12v lisenssi: Harrastusmaksu sisältää lisenssin alle 12-vuotiaalle harrastajalle. Lisenssit hankitaan ryhmäostona, kun kausi alkaa.