Lasten ryhmät

HUOM! Kausi tarkoittaa syyskautta (syyskuu-joulukuu) TAI kevätkautta (tammikuu-huhtikuu). 

Käynnissä olevan koronatilanteen vuoksi Harjun Woima Jyväskylä ry tarkastelee  jäsenen harrastusmaksuja kuukausi kerrallaan ja tilanteen muuttuessa harrastusmaksuja palautetaan mikäli toiminta keskeytyy hallituksen/lajiliiton päätöksellä tai suosituksesta. Jo alkanut kuukausi laskutetaan,  esim. 15.10 keskeytys, laskutus keskeytyy marraskuun alusta. Eli kuluva kuukausi laskutetaan harrastuksesta. Laskut maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivänä ja maksut palautetaan ilmoitetulle tilille mikäli toiminta keskeytyy. 

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää seurasta tai ryhmistä ota yhteyttä 
040 1977 899 tai harjunwoima(a)gmail.com. Pyrimme vastaamaan puhelimeen arkisin,  parhaiten meidät tavoittaa klo 15-19. 

 

Lukujärjestys syksy 2020

somekuva2020syksy1.JPG (80 kB)
Lukujärjestys Viikko 43 alkaen

Harjun Woima Jyväskylä ry tarjoaa monipuolisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille lapsille alkaen 1-3 -vuotiaiden Tempppuryhmästä 8-12 -vuotiaiden painikouluihin ja edelleen kilparyhmiin. Valittavana on ryhmiä, joissa harrastetaan yhdessä huoltajan kanssa tai kokeillaan siipiä ilman vanhempaa. Tutustukaa yhdessä ryhmiin ja löytäkää sopivin ryhmä laajasta tarjonnasta.

Tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä luodaan lasku ja lähetetään sähköpostiin, jossa maksuaikaa
harjoitusten alusta noin kolme viikkoa. Tarkista, että lasku saapuu sähköpostiisi. Jos laskua ei löydy
sähköpostistasi, niin tarkista Roskapostit. Jos laskua ei löydy roskapostistakaan, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen: laskutus.harjunwoima@gmail.com

Harjoituksissa voi käydä 2 kertaa tutustumassa/kokeilemassa. Jos harrastus ei olekaan mieleinen, niin
laitathan sähköpostia osoitteeseen: laskutus.harjunwoima@gmail.com. Tällöin poistamme harrastajan
tapahtumasta ja poistamme myös laskun. Tällöin lasku ei jää ”kummittelemaan” meidän järjestelmiin.

Jäsenmaksu maksetaan yhden kerran / kalenterivuosi! Eli jos olet osallistunut kevään 2020 ryhmiin, niin jäsenmaksua ei tarvitse valita laskulle. Uudet harrastajat valitsevat laskulle jäsenmaksun 2020. Kun lapsi harrastaa yhdessä vanhemman kanssa, suosittelemme myös vanhemman liittymistä seuran jäseneksi, se ei kuitenkaan ole pakollista. Kannustamme liittymään seuran jäseneksi, näin pääset vaikuttamaan seuran toimintaan! 

Minimiryhmä koko on 10 osallistujaa, tämän pienempiä ryhmiä emme järjestä. Kaikki ilmoitetut ryhmät kuitenkin aloittavat viikolla 36, teemme päätöksen ryhmän jatkumisesta syyskuun aikana. Harjun Woima Jyväskylällä on myös oikeus yhdistää ryhmiä kauden aikana tarvittaessa, tällöin halukkuuttaa ryhmän vaihtamiseen kysytään aina vanhemmilta. 

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta: https://hwj.myclub.fi/