EU:n tietosuoja-asetus ja jäsenrekisterin tietosuojaseloste

EU:n tietosuoja-asetus ja myClub-palvelu


Tietosuojaa koskevia tiukempia sääntöjä sovelletaan toukokuusta 2018 alkaen. EU:n tietosuoja-asetus astuu tällöin voimaan. Asetuksen tarkoituksena on parantaa EU:n kansalaisten oikeuksia tietosuojaan sekä omien henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn.

myClub-palvelussa henkilötietoja ei oletusarvoisesti saateta rajoittamattoman henkilömäärän saataville ilman luonnollisen henkilön myötävaikutusta. myClub järjestelmässä on oletusarvoinen tietosuoja automaattisesti päällä. Loppukäyttäjällä on hallinnassaan omien henkilötietojen näyttäminen esimerkiksi seuran web-sivulla (pelaajakuvat ja tiedot), osallistujalistan henkilötietojen näkyminen tai yhteystietojen jakaminen ryhmän tai joukkueen muille jäsenille. Henkilötietojen näyttämiseen vaaditaan jäsenen suostumus.

Tietosuoja-asetusten määrittäminen

Käyttäjien henkilötietojen näkyvyys ryhmän jäsenille tai julkisesti internetissä on oletusarvoisesti kielletty.  Seuran jäsenen tai jäsenen huoltajan tulee itse antaa suostumus valittujen tietojen näyttämiselle. Jäsen tai jäsenen huoltaja voi milloin tahansa poistaa suostumuksen.

  1. Kirjaudu sisään seurasi jäsenpalveluun
  2. Mene sivulle 'Omat tiedot > Tietosuoja'
  3. Klikkaa 'Muokkaa'-linkkiä kohdassa 'Suostumus henkilötietojen näyttämiseen'
  4. Määritä asetukset ja klikkaa 'Tallenna'-painiketta

Tarkempia ohjeita ja tietoa löydät osoitteesta: https://myclub.helpscoutdocs.com/article/146-tietosuoja-asetukset. Tällä sivustolla on myös esimerkki tietosuoja-asetuksille.

Tiedotamme jatkossakin muutoksista liittyen myClub-jäsenpalveluun, seuraathan Harjun Woimalta tulevia viestejä!

Ystävällisesti,
Petra Riutta-aho
puheenjohtaja
Harjun Woima Jyväskylä ry

Harjun Woima ry:n jäsen- ja yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaseloste

MS Word -tiedostoTietosuojaseloste.docx (32 kB)
Lataa Harjun Woima ry:n jäsen- ja yhteistyökumppanirekisterin (myClub) tietosuojaseloste tästä