Jonnille U20 PM-hopea Tallinnasta, Taisto U17 5.

15.5.2022

Jonni Sarkkinen PM-hopea U20 82kg ja Joni Pitkänen PM-hopea U20 55kg Tallinnassa
Taisto Riutta-aho (pun.) U17 PM-kisoissa Tallinnassa

Jonni Sarkkiselle hopeaa sunnuntaina Tallinnassa painituissa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa sarjassa U20 82kg. Jonni joutui jättämään finaalin painimatta aikaisemmassa ottelussa auenneen silmäkulman takia.

Suolahden Urhojen Joni Pitkäselle myös hopeaa sarjassa U20 55kg.

Lauantaina painituissa U17 PM-kisoissa Harjun Woiman painijoista Suomea oli edustamassa Taisto Riutta-aho sarjassa 48kg. Taiston sijoitus oli 5.

Lauantaina Keski-Suomalaisista painijoista mukana myös  U17 65kg sarjassa Vaajakosken Kuohun Eetu Lamberg joka eteni sarjassaan pronssiotteluun asti, mutta joutui tälläkertaa taipumaan norjalaiselle vastustajalle.

Suomen joukkueeseen mukaan valittu HWJ:n Sara Rantonen joutui jättämään kisat väliin loukkaantumisen vuoksi.

Kisoissa oli painijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Virosta, Latviasta ja Liettuasta.