Aikuisten ryhmät

HWJ:lla pääsevät myös aikuiset harrastamaan! Aikuisten ryhmät toteutetaan Woimanpesällä. 

Maksamalla kausimaksun ja seuran jäsenmaksun, olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin aikuisten ryhmiin omien mieltymysten mukaan! 

HUOM! SYYSkausi on syyskuun alusta joulukuun loppuun ja KEVÄTkausi tammikuusta toukokuuhun.

Aikuisten ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubin kautta. 

CrossTraining: CROSS TRAINING – parhaimmat puolet eri liikuntalajeista! Nyt on mahdollisuus kohottaa kuntoa, hankkia voimaa, ketteryyttä ja notkeutta hauskalla ja yhteisöllisellä tavalla. Cross Training yhdistelee parhaita puolia mm. painonnostosta, voimistelusta ja kuntopiiristä kehittääkseen sinusta monipuolisen liikkujan. Tunneilla harjoitellaan tekniikoita ja tehdään lyhyehkö, mutta intensiivinen treeni – muuta et tarvitse!

Punttikoulu: ”Puurusen Punttikoulu” on oikea paikka oppia painonnoston tekniikat kerralla oikein. Oikea tekniikka takaa suoritusten turvallisuuden, maksimoi treenin hyödyn sekä ehkäisee parhaalla tavalla liikuntavammojen syntymisen.

Open Gym: Open Gym ei nimestään huolimatta ole suunnattu vain opettajille, tervetulleita ovat kaikki. Open Gym:ssä harjoittelet itsenäisesti Woimanpesällä, Woimapuolella. Huomioithan että Open Gymejä avautuu viikottain, välillä jopa useamman kerran viikossa, joten ilmoittelua kannattaa seurata.

Kuntopaini aikuisille ja nuorille: Reipashenkistä kuntopainia, jossa ei vaadita aikaisempaa kokemusta painista. Harjoitusten ensisijainen tavoite on parantaa kehonhallintaa, lihaskuntoa, voimistelua jne, joten se sopii hyvin nuorille (10 vuotta tai vanhempi), naisille ja miehille.

Wrestfit: Uutuus syksy 2019! 

Wrestfit tarjoaa painin monipuoliset lihaskunto-, koordinaatio- ja ketteryysharjoitteet ilman painitaustaa omaaville kuntoilijoille. Jokainen voi säädellä harjoituksen tason omalle kunnolle sopivaksi joko toistomääriä pienentämällä tai helpotetuilla liikkeillä. Kahta samanlaista treeniä ei ole. 

 

HUOM! Kausi tarkoittaa syyskautta (syyskuu-joulukuu) TAI kevätkautta (tammikuu-toukokuu). Maksut ovat molemmista kausista ERIKSEEN!