Aikuisten ryhmät

Aikuisten Open Gym 6.5.-25.8.2024

Aikuisilla on kesällä mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun Harjun Woiman salilla.

Open Gymiin ilmoittautuneille sali on päivittäin käytettävissä klo 07.00-21.00 ja lisäksi hintaan sisältyy kerran viikossa ohjattu treeni:
toukokuussa ti klo 17.30-19.00
kesä- elokuussa to klo 17.30-19.00

Salissa on erinomaiset puitteet kuntoiluun, painiin, painonnostoon ja voimisteluun. Koko kesän hinta on 120€.

Tervetuloa treenaamaan!
Ilmoittautuminen

HWJ:lla pääsevät myös aikuiset harrastamaan! Aikuisten ryhmät toteutetaan Woimanpesällä. 


Maksamalla kausimaksun ja seuran jäsenmaksun, olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin ohjattuihin aikuisten ryhmiin omien mieltymystesi mukaan. Ryhmiin tulee ilmoittautua Suomisportin kautta. Kausimaksuun sisältyy mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun salilla silloin, kun tiloissa ei ole ohjattuja ryhmiä. Omatoimisten harjoittelijoiden tulee myös ilmoittautua Suomisportin kautta. 

Ilmoittautumiset tapahtuvat ilmoittautumissivuston kautta Ilmoittautumiset kevät 2024

Aikuisten ryhmien kausi- ja harjoitusmaksuja voi maksaa Smartum, EPassi ja Edenred- virikeseteleillä.  Ilmoittaudu normaalisti kausikortin tai kertakorttiin Suomisportissa ja laita sitten viestiä maksutavasta sähköpostiimme (laskutus.harjunwoima (a ) gmail. com ja sovitaan miten maksu suoritetaan.  

Tervetuloa mukaan woimakkaaseen seuraan!

 

 

Painonnostokoulut: Painonnostokoulu on oikea paikka oppia painonnoston tekniikat kerralla oikein. Oikea tekniikka takaa suoritusten turvallisuuden, maksimoi treenin hyödyn sekä ehkäisee parhaalla tavalla liikuntavammojen syntymisen. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta painonnostosta. 

Molempiin ryhmiin mahtuu 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Wrestfit: 
Wrestfit tarjoaa painin monipuoliset lihaskunto-, koordinaatio- ja ketteryysharjoitteet ilman painitaustaa oleville kuntoilijoille. Jokainen voi säädellä harjoituksen tason omalle kunnolle sopivaksi, joko toistomääriä pienentämällä tai helpotetuilla liikkeillä. Kahta samanlaista treeniä ei ole. Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmä kokoontuu Woimanpesällä perjantaisin klo 17.00-18.15. Ohjaajana toimii Kati Rantonen. 

Painikoulu:
Nuorten ja aikuisten Painikoulu on tarkoitettu monipuolisesta treenistä pitäville, aikaisempaa painitaustaa ei tarvitse olla. Painikoulun harjoitukset noudattavat Suomen Painiliiton uuden
painikoulun opetussuunnitelmaa ja ne antavat hyvän pohjan kamppailun alkeisiin. Painikoulussa harjoitellaan monipuolista kehonhallintaa, voimistelua sekä painiharjoitteita. Tavoitteena on
saavuttaa valmiudet painiharjoitteluun. Painikoulu antaa erinomaisia valmiuksia myös muiden lajien harrastamiseen. Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmä kokoontuu Woimanpesällä sunnuntaisin klo 17.00-18.30. Ohjaajana toimii Mika Rantonen.

 

 

HUOM! Kausi tarkoittaa 
syyskautta (syyskuu-joulukuu)
tai kevätkautta (tammikuu-huhtikuu).