Aikuisten ryhmät

HWJ:lla pääsevät myös aikuiset harrastamaan! Aikuisten ryhmät toteutetaan Woimanpesällä. 


Maksamalla kausimaksun ja seuran jäsenmaksun, olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin ohjattuihin aikuisten ryhmiin omien mieltymystesi mukaan. Ryhmiin tulee ilmoittautua Suomisportin kautta. Kausimaksuun sisältyy mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun salilla silloin, kun tiloissa ei ole ohjattuja ryhmiä. Omatoimisten harjoittelijoiden tulee myös ilmoittautua Suomisportin kautta. 

Alla olevan linkin kautta liityt ryhmään, josta tulee kausimaksun (joko 15x kortti tai kausikortti), huomioithan että jos haluat osallistua esimerkiksi Wrestfit-ryhmään, sinun tulee liittyä mukaan myös siihen jotta varmistat paikkasi ryhmässä! 

Aikuisten kausikortti -ryhmään liittyminen tämän linkin kautta: https://seurat.suomisport.fi/invite/ac7917d0-faae-4dfb-b03d-8c246eeb3f39

Aikuisten 15 kerran kertakorttiin ilmoittautuminen tämän linkin kautta: 

https://www.suomisport.fi/events/6e900c05-7fce-49f3-b023-21199bc56548

Syyskausi on syyskuun alusta joulukuun loppuun, kevätkausi tammikuusta huhtikuun loppuun. 

Syyskauden hinta on 200 € + jäsenmaksu 10€. Voit siis harjoitella vaikka päivittäin Woimanpesällä. Tule piipahtamaan salille, niin näet miten hyvän liikuntatilan olemme porukalla saaneet aikaan Huhtasuolle. 

Aikuisten ryhmien kausi- ja harjoitusmaksuja voi maksaa Smartum, EPassi ja Edenred- virikeseteleillä.  Ilmoittaudu normaalisti kausikortin tai kertakorttiin Suomisportissa ja laita sitten viestiä maksutavasta sähköpostiimme (harjunwoima(a ) gmail. com ja sovitaan maksamisesta. 

Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaamme!
 

Painonnostokoulut: Painonnostokoulu on oikea paikka oppia painonnoston tekniikat kerralla oikein. Oikea tekniikka takaa suoritusten turvallisuuden, maksimoi treenin hyödyn sekä ehkäisee parhaalla tavalla liikuntavammojen syntymisen. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta painonnostosta. 

Molempiin ryhmiin mahtuu 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Wrestfit: 
Wrestfit tarjoaa painin monipuoliset lihaskunto-, koordinaatio- ja ketteryysharjoitteet ilman painitaustaa oleville kuntoilijoille. Jokainen voi säädellä harjoituksen tason omalle kunnolle sopivaksi, joko toistomääriä pienentämällä tai helpotetuilla liikkeillä. Kahta samanlaista treeniä ei ole. Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmä kokoontuu Woimanpesällä perjantaisin klo 17.00-18.15. Ohjaajana toimii Kati Rantonen. 

Painikoulu:
Nuorten ja aikuisten Painikoulu on tarkoitettu monipuolisesta treenistä pitäville, aikaisempaa painitaustaa ei tarvitse olla. Painikoulun harjoitukset noudattavat Suomen Painiliiton uuden
painikoulun opetussuunnitelmaa ja ne antavat hyvän pohjan kamppailun alkeisiin. Painikoulussa harjoitellaan monipuolista kehonhallintaa, voimistelua sekä painiharjoitteita. Tavoitteena on
saavuttaa valmiudet painiharjoitteluun. Painikoulu antaa erinomaisia valmiuksia myös muiden lajien harrastamiseen. Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmä kokoontuu Woimanpesällä sunnuntaisin klo 18.00-19.30. Ohjaajana toimii Mika Rantonen.

 

 

HUOM! Kausi tarkoittaa 
syyskautta (syyskuu-joulukuu)
tai kevätkautta (tammikuu-huhtikuu).