Seura

Harjun Woima Jyväskylä
Kangasvuorentie 32
40340 Jyväskylä

Yhdistysrekisteritunnus:
2458188-2

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää seurasta tai ryhmistä otathan yhteyttä harjunwoima(a)gmail.com

Harjun Woima Jyväskylä ry:n rekisteriseloste on saatavana kirjallisena HWJ:n toimistolta jäsenen sitä pyytäessä, yhteydenotto ja pyyntö sähköpostilla harjunwoima(at)gmail.com.

Harjun Woima Jyväskylä ry (HWJ)

Tavoitteenamme on olla nykyaikainen ja raikas seuratoimija, jonka arvoihin on kaikkien urheilun ystävien helppo samaistua. Jokainen lapsi, nuori, aikuinen ja perhe on potentiaalinen harrastaja meidän seuralle. Harrastaja ansaitsee mahdollisuuden saada oman kiinnostuksensa sekä osaamisensa mukaista, kehittävää ja monipuolista toimintaa. Harjun Woima haluaa panostaa toiminnassaan yhteisöllisyyteen, osaamiseen ja valmennustapahtumien laatuun. Seurassa viihdytään vuosia, jopa vuosikymmeniä ja se on esimerkki toimivasta mallista ilman harrasteliikunnan ja kilpaurheilun välisiä ristiriitoja. 

Vuonna 2023 seurassa oli:
275 jäsentä
26 ohjaajaa ja valmentajaa
8 hallituksen jäsentä
2 kunniajäsentä
 

Seuramme arvot ovat:

laadukkuus

jatkuva kehittyminen

yksilön arvostaminen

 

Seuran visio 2025:

Harjun Woima Jyväskylä on menestyvä edelläkävijäseura

 

Strategiset tavoitteet:

Vuonna 2025 Harjun Woima on edelleen merkittävä toimija Jyväskylän seurakartalla ja painin ja painonnoston valtakunnallisella kentällä. Seuran toimintaa pidetään yleisesti laadukkaana ja yhteistyötahot kokevat saavansa täyden vastineen. Seuralla on edelleen Tähtiseura-arvo.  Seuralla on 500 aktiivista, painia, painonnostoa ja niihin liittyvää liikuntaa harrastavaa jäsentä, kansallisesti ja kansainvälisesti menestyviä oman seuran kasvattamia kilpaurheilijoita, omassa hallinnassa oleva liikuntatila, päätoiminen toiminnanjohtaja, osa-aikaisia valmentajia ja ohjaajia sekä hyvä taloudellinen tilanne.


Toimintakäsikirja, HWJ-

Ylistaro2020

Olemme Suomen Painiliiton, Suomen Painonnostoliiton ja Keski-Suomen Liikunnan jäsenyhdistys.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.