Seuran tilat

Valikosta löydät seuran toimipisteiden osoitteet karttalinkkeineen.

NÄIN TOIMIN HARJUN WOIMAN PAINISALILLA

Ohjeet uudelle ja vanhalle harrastajalle

 1. Etuovi on lukossa. Ovessa on sähkölukko joka avautuu näppäilemällä nelinumeroinen koodi jonka jälkeen lukossa syttyy vihreä valo ja lukko aukeaa. Jos olet unohtanut koodin, voit käyttää ovikelloa. Selvitä koodi valmentajalta jatkoa varten.

 2. Jätä ulkovaatteet ja kengät eteistilojen naulakkoon.

 3. Harjoitusvaatteet vaihdetaan pukuhuoneissa joita on tytöille/naisille 1 kpl ja pojille/miehille 2 kpl.

 4. Naisten pukuhuoneessa on wc ja suihku, miesten wc ja suihku ovat pukuhuoneen viereisessä tilassa.

 5. Odota pukuhuoneessa harjoituksen alkua, valmentaja hakee ryhmät sieltä. Tällä taataan se, että edeltävät ryhmät saavat harjoitella rauhassa loppuun saakka.

 6. Tiloissa on oltava koko ajan sukat tai sisäkengät jalassa, avojaloin ei saa liikkua käytävillä tai molskilla (=painimatto).

 7. Molskilla ollaan joko sukkasillaan tai sisäkengät jalassa, kenkien pohjien tulee olla vaaleat ja väriä päästämättömät.

 8. Molskilla ei saa harjoitella ilman paitaa, sopiva asu on esimerkiksi T-paita, shortsit tai verryttelyhousut ja sukat/kengät.

 9. Patjoja, voimistelutyynyjä ja muita välineitä käytetään vain valmentajan luvalla ja ohjaamana.

 10. Voimailupuolella ei painoihin kosketa ilman valmentajan ohjausta ja lupaa.

 11. Lapset voivat olla voimailupuolella vain valmentajan luvalla/läsnä ollessa.

 12. Tiloissa olevia palloja ei saa potkia lamppuihin, ilmastointiputkiin, seiniin tai ikkunoihin.

 13. Vahingon sattuessa tai jokin esineen/välineen hajotessa, tulee siitä ilmoittaa välittömästi Harjun Woiman hallituksen jäsenelle. Mikäli teko on tahallinen tai se on aiheutunut huolimattomuudesta tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, peritään korjauksesta maksu käyttäjältä tai joukkueelta.

 14. Käsien pesu/desinfiointi ennen ja jälkeen harjoituksen on suotavaa.

 15. Jos sinulla on tarttuvaa ihottumaa tai ihottumasta aiheutunut rikkoutunut iho, sairastat vesirokkoa/märkärupea/sieni-infektiota tms. et voi osallistua harjoitukseen, ennen kuin sairaus on varmuudella parantunut ja Harjun Woiman valmentaja on todennut paranemisen.

 16. Jos tiloissa esiintyy roskaamista tai sotkemista, peritään siitä erillinen siivousmaksu, joka on 150€/kerta. Huolehdithan kaikkien viihtyvyydestä laittamalla roskat roskakoreihin.

KIITOS!